pressure again

howla..howla...mlm ni tetbe trase mcm nk hapdet sumting stelah lame gak la kot x hapdet ape2..
penat k..assingment belambak..melepak selalu jer..ketawa riang ria tayah cakap la,mmg xingt dunia btul..abes sume ilmu blaja kua blk(ustazah dl salu ckp cm 2 kalo kt gelak byk nanti pe kt blaja xmsuk dlm pale..btul ke kwn2?)owh k la nk d jdkn story mory this week sgt2 letey..sgt2 penat k..mmg xlrt..blk umh flat tdo jer(tp etty ckp sy smpt on9 lg,wajeb la kot etty..) hari2 mcm ni sy da trase mcm trn berat bdn suda..hue diam sape2 yg nk mgeluarkn ayt2 yg xsepatutnyer, majuk lg t br tau..sy da jd ati tisu ni.

+____+

ok d mulekn dgn brite baek...ye etty da dpt keja..etty nanti cukup bln banje mkn lg ek.. kasihanilah kwn kamu yg suda sgt down ni..maklumla jd student blk..kena ikat perut jela.so mane nk banje sy ok aje..hahaha..office etty pun kire dekat ngn umh puchong gak..so agak2 save budget la kn..makenyer sile la banje sy ek syg..sate pun ok je tp asek sate je..mcm muak plak.. nk secret recepi bole x kaka?kaka kn baek..kaka ni da mcm kaka sy la lg pun kn.. hua hua hua

~kena dera g cari psp tuk bf etty..pakcik rai pasni banje sy mkn ek~

this week still a week of pressure la..warghhh idea for video post production still rejected. ok for once in my life it was a damn tired. For whole week just stay at mmu then blk tgh mlm.. im not thinking it was damn hard like this..but when this thing happen ok it was a damn damn damn hard..but i think it still can b controlled la kot...walopun kami da agak2 exhausted.. kepenatan gler..cume naseb la sy xder la gler lg kot pun kn kwn2..lg pun terbukti berkesan otak sy maseh lg mampu be pk dgn waras~lalalala lg2 bab2 kena kn org kn sahabat2 ku~

~kalian kan pemikir yg berwawasan tinggi make sile la pk dgn lebey lanjut lg~

+____+

walopun kt selalu d rijek,kt tetap enjoy kn.. lg2 bl maen pemainan monyet tu.. thanx dkt pengkenal pemainan 2 eh..jaja ek knl kn?best2 jatuh jantung kami sume maen pemainan 2 kn. tuk monyet berdua..anda mmg sgt sesuai la tuk memegang panggilan 2.

~monyet ka?~


last week gak sgt memenatkn..akhernyer bjaye jugak pusg pn jamizan tuk anta silibus 2 ari rabu. cume mungkin agak telewat tuk d anta ke mmu..ok fine..sy nk transfer subject je.nk sem ni gak. tamo sem dpn..sem dpn subjek laen plak sy nk transfer k..cepat la pprove kn~da la bl jumpe lect 2 pun mcm hape jer..ni ade director je ni..xder lingo..pergh ari 2 sebok nk director..pas 2 minx art werk plak naseb la sy mmg da agak bnda ni akn jd mcm ni gak so da mmg get ready art werk dlm pen drive.. da siap tgk sebok plak mcm mne sy nk sahkn yg ni art werk awk.. weh sy ta maen2 la..da sah2 2 art werk sy..ta caye meh sni sy kol lect dl la..ksian en zaki nanti kena serbu plak.da la dia besusah pyh taip kn surt tuk sy.. Da tu tapsl2 plak kna buat lab test ..7 slide of faculty..perghhhh berkarat sungguh kpale otak ni..berdebu gaknyer..nk kena polish balek ilmu2 director ni..



argghhhh tekanan..senanyer sy da tatau nk tulis ape lg..sgt penat..sgt mengalami saket kpale. dan sgt ter pk kn kamu...kamu? siapekah kamu tu? ok dont talk bout that..lets talk some other things which is much intresting but dunt know what la dearie

so mungkin stakat ini sahaje dl..nanti kt smbg lg k..p

nk..tdo la kot...zzzzzzz

till then see ya

MyEm0.com
nana abd rahman



2 comments:

nurul qute said...

huhuhu..belanje mkn lg?...nnti gemuk ar asyik mkn...mamak leh le...insyallah kalu ada lebih..hahahahpakcik saya mana???bila pakcik saya nak lik sini...

fairy tales said...

hahahha pakcik kamu lmbt sket nk blk lg..nanti dia sihat btul2 br bg dia blk ek..
kamu keja mane bole nk jage dia..
mamak?ta maen la mamak..ta best btul la...
gaji ribu2 tp banje mamak je..tamo~~~