The Making Of Situasi Part 1...

Its been a long time i've rest from this blogging. Thats not about no entry to post but now i really agree with pakcik, "study blk?sure no time to blogging lg la ni.Kalo ade pun sure sgt mls kn.." Now i agree with that totally 100%. Sgt penat,kalo ade time free just tido. Ok anak sape la ni kan tdo asek2,buang abes letrik kt umh men tenet smpi pg2 bute. Tdo pun tah kemane.

Ok now lets start blogging,may be this entry is long and may be its not. So sile la trime dgn nada pasrah dan berserah seadanya k. Kemane mengilang slame ni hanyela untuk menyiapkan asgmnt semate(knp ayt skema?). Here goes to you is The Making Of SITUASI Bunkface.


its paan,youk & sam BUNKFACE~

Ini merupakan asgmnt pertame untuk MPM subject its Video Media Production k. Banyk experience yg dpt. 1st time handle crowd yg sgt ramai,1st time handle dgn artist even bkn sy yg menguruskn tuk keja dgn mereka k. hahaha but ok la. Nak tolong mereka set sume tempat. Tulun je eh,tulun tgk smpi abes n catit ape yg perlu. Perlu ke? Perlu la nana bak kate mereka sume tu record k. Nanti senang nk edit pape. Baek bosh sy menjalankn tugas!. Dengan baek kn?Hebat tak sy? Haha alamak sesi terpuji dri sndri plak. Adui nana what happen to you dear.

Pagi2 lagi da bgn siap nk g set. Perghh terase mcm btul2 shooting production yg sgt besar k even hanye la buat music video clip k. Tapi rupenyer nk buat music video clip pun bkn sng. Sgt mencabar jiw dan perut sbb salu dpt mkn lambt.Sian perut saye lapa. Tapi xperla demi mereka semua akan ku turuti. Hehe.Kesian kan sy? Taper,taper mnerime dgn seadanyer. Hahaha ayat poyos di ctu..



Pagi2 lepas sampai set pun even da mkn pun activity lps 2 mmg sgt memenatkn. Start shooting with bunkface even penat pun mereka ttp best k & maseh bole handle SITUASI. Sam mmg klakar sket dia 2,even taderla byk sgt ckp ngn dia bkn ta banyak mmg xckp pun. Haha sy kn pemalu. Cet agak xbole pakai ayt 2.

Senanyer sy tatau nk ckp ape lg. Cume saye agak pnt skrg nanti smbung lg k guys. Part 2 n da lst one trus la. Malas nk banyak2 kn entry.

Sekian dari saye

No comments: