Girls Day Out

Yuhu. Agak lame menyepi dari dunia blogging ni. Sama mcm ARA Lindungan Bulan. Where r u dear? Tak kan cuti x on blog dah. Winduu nk nyemak kat page kamu. Huhu. Last week was a very hypertension week + stressed + saket jiwe + menanah + pendam jiwe + makan hati + patah hati (upss xder kaitan dsini.) So jalan terbaek adelah keluar bersama kawan2. Actually its not with kawan2,bunyi mcm ramai je,senanyer srg je pun. Mengenangkan hencek azira ade hal yg tatau d mane kah beliau so hanye kami berdua saja la yg berenjoy sakan di Mid Valley Megamall. Ape kami buat? Lets check it out. Itu pun kalo saya terasa nak post panjang berjela. Kalo tak,haram maklum la hanya gambar sahaja yg mampu menceritakan segalanya.

Ari Isnin datang cls sbb en.Najib ckp ade lecture tapi upenyer hanyela consult tuk final asgmnt. Ok kami berdua tahu yang kerja kami xsiap lg. Sketch book lagi la suci murni tanpa ape2 kotoran, tanpe color2 yang menarek, tanpe contoh2 presedent yang menarek, tanpe hasel contengan lakaran yang menakjubkan. Maka dengan slumbernya kami berdua pun klua la dr cls 2 dan membawa diri ke cafe. Oh yer time kami klua dr cls tu mmg xder sape k. Cls tu kosong,yang ade hanyala kerusi2 yang xberpenghuni,keadaan yang sejuk sbb aircond d tahap maksima k. Untuk menjayakan misi ini cukuplah ade Andrea,sbb dia pun xsiap keja! Hahahaha. Ajak Ara join membuang mase seketika d Mid tp beliau xnk so xbole nk buat ape la, BTW thanx sbb anta kami sampai la ke Ampang Park LRT Station k. Walaupun kami hanye meminta untuk dhantar ke Putrajaya Sentral~

Aktviti di Mid Valley Megamall
  • Mencari kasut bagi menggantikan kasut Andrea yang da rowsak. Kaim terminat pada kasut yang same k tapi bile d pk kn balek xjd plak nk amek sbb dlm kasut 2 sgt saket k. Comel da comel da tu. Tekanan jiwe di situ.
  • Makan. Perkara wajeb bagi kami setelah penat menawaf shoping complex tu. Kalah nak raya k. sedangkan bkn byk pun brg yg d beli. Cuci mate je lebey. Tauhu bakar kat sni mmg best. Yummylicious. Come to Mid & have some. Sgt best ta tpu.
  • Mencari adiah untuk mereka yang perlu. Quicksilver there Andrea comes to you. Dear both of you,Happy Aniversarry k. Yang ke berape tatau plak. Huhu ;p
Tamat sudah sesi menawaf Mid Valley,mari kite melihat keindahan pantai plak eh. Ini sume berlaku kerana jiwa mengalami tekanan yang melampau akibat memikirkan asgmnt, exam, coursework dan mcm2 lg. Sangat tekanan. Kan bagus kalo dapat jumpe sumber ketenangan jiwa tu. Mungkin juga saya akan semakin bersemangat tapi semua itu makin mustahil tuk di fikirkan.

Ada plak sekumpulan photographer dan modell sdg mengayakan pakaian pengantin d tgh pantai k. Siap dgn canopy bagai, sangat menterujekan. Tak sempat nak capture modell pengantin, canopy ngan meja kecik ni pun jadi l eh. Actually ade piano skali tapi agak jauh plak dari kedudukan ku.Hehehe.


Memang ta dapat nak di pisahkan dari keindahan pantai. Mungkin ade sebab kenapa saya begitu tertarek dgn pantai dan keindahan langit sekarang.
Sungguh indah sekali ciptaan-Nya dikale senja berlabuh.
Dear Azira,thanx sebab temankan ak kehulu hilir. Hahaha. Lg pun kamu ta buat pape kan. Marila merase kestressan tahap raja dewa bile blaja balek.~ Huarghhhhhh!!! Exam week plak. Wish me all the best k~

Sekian dari saya

Nana abd rahman

6 comments:

Anonymous said...

terharu...heeee....
owh, ni baru celebrating 3rd anniversary..
ni suma sinopsis jln cerita kita berdua...hehehehhe...

nana abd rahman said...

hahahha Anon ni cik andrea eh..
ups 3thun yg penuh onak rnjau tu orang kate. pape pun Happy niversary eh. beliau suke x dgn present tu.

ca_yunk said...

huhuu..pantai mane kamu g..
sampai ati xajak org..
kemu kejammmmm..

nana abd rahman said...

pantai port dickson. kamu keja la syg. mcm mane nk ajak kamu. i2 pun pas cls pg g pantai kjp. blk kl balek kpale serabot byk sgt asgmnt ilang la i2 la ini la..huhu
next time kt g same eh.picnic

ArrA said...

same2...
bkn org x nk g tpi kn bkn kmu n andrea x ajak org pn time 2..
kmu srh org blikk umah tdo...
org touching pada mase tersebut..
sedey.. ='(

nana abd rahman said...

owh arra taouching upenyer..
ok.ok. sowry eh..tp ktrg da ajak dlm keta..xper2 nanti kt g kua same2 eh~