Bila Jiwa Semakin Serabut

Bile jiwa semakin serabut saya rase sy akn jadi macam ni. Mungkin juga saya akan jadi sebegini seperti org yang ta betul lagaknya. Gambar?ta payah la. Silala anda buat gambaran sendiri. Saya benarkan buat kali ini dan ketika ini. Mungkin sewel barang kali saya ini. Tapi kenapa eh? Adeka berkaitan dengan exam?Final week? or tekanan hati dan perasaan?lalalala~


S C R I P T I N G L A N G U A G E

Oke saya nak exam da. Sume sebok berhari raya,saya plak sebok membaca buku dan menghafal istilah istilah scripting yang akan buat saya rase mcm nk tdo bile tgk benda tu. Oke secara jujur saya ta suke scripting language. Arghhhh ini bole membuat saya rase sangat malas utk menelaah dan sila jangan salahkan saya kalo saya tertdo bile membace buku. Sile jangan ketuk saya lg oke~!
F R E N C H L A N G U A G E

French language satu lagi masalah besar yang berlaku. Why we have sit for this paper?Thats more than enough when we do the script drama, the oral, the listening and too much quizez. Anda jangan mengaharapkan saya utk berkata kata dalam bahasa ibunda French sebab lidah saya sangat akan tergeliat. But at least i'll try la if mood rajen datang melanda.


Owh saya bertambah tambah berlipat lipat kali ganda apabila melihat my attandance oke~ Hellow saya pegi class la. Siap sign lagi. But why its still in red color? Red color oke kawan kawan. Sangat pelik. Adeka kerana saya telah mengkantoikan diri dgn tidak dtg ke class tersebut tetapi dengan bangganye telah lalu d sebelah lecturer tersebut oh yer juga telah menaiki lift yang same sedangkan saya sepatutnye memasuki class beliau pada ketika itu. Owh tidak~! Saya sangat baek kan? Hebat kan saya mengkantoikan diri sendiri? Kamu semua sure sangat bangga. Dan saya rase mcm sy menaip ini tanpa rase takut because my lecturer can't even read and understand malay words! Sebab beliau adelah seorang yang berbangsa France dan sangat pekat kefasehannya dalam bahase ibundanya.


Argh saya terasa macam nak pack barang. Terpaksa lipat kaen baju yang banyak dan masukkan dalam beg. Terpaksa charge battery phone sebab nanti battery phone akan habis jika saya kebowsanan. Terpaksa juga charge battery for my camera kesygn ku, kerana tampe mu, diriku akan terase sangat ta berguna esok oke. Mungkin juga saya akan menages d tepi dinding jika dia kehabisan tenaga. Ini semua berlaku kerana saya rase macam saya nak lari ke suatu tempat. Bunyik macam nak lari umah jer. Ko nak kena ketuk pale cik nana? Ini berlaku kerana saya terpaksa menyiapkan assingment photography ku. Saya baru nak buat. Hebatkan? cakapla hebat. Dan seperti biase model saya ttp org yang same. I like u la kak Ellle~


Till Then

Sekian Dari Saya

Nana Abd Rahman


notalutut-terase mcm malas nak memacking sume~

2 comments:

ARA Lindungan Bulan said...

Statement 1: Elle (KAk Elle??) sgt tantek berposing begitu..

Statement 2: Lagu2 background d page kamu sgt sronok dn sring mmbtkn sy mahu menari nari..

Statement 3: Page kamu sgt cntek LAH!

Statement 4: Entry kali ini bgitu pnjng dn sprti mahu mmbls dndam krn sdh lm tidak m'update blog..

SEKIAN SAJA~

nana abd rahman said...

Wahai ARA Lindungan Bulan,

Trime kaseh sbb statement anda sgt panjang oke~

Kak elle mmg gler posing + sawan tgk camera = photogedix..(ampun kak elle)

Amek la lagu tu tape sy bg ke izinan.:P

Sile la update blog anda eh sekian trime kaseh