A New Life & Hope

Hello,Selamat Malam,Selamat Pagi dan sebagainya. Argh terasa lama sudah tak update apa2 yg mnarek d blog ni. Ini semua kerana tahap kemalasan yang melanda sangat melampau. Oke saya tau sy malas, tapi ta da hal dgn sapa2 kan? Lagi pun bkn ade sape follow my blog gaknye. Before saya start merepek panjang2 tgh2 mlm or pg bute ni,saya nak sapu jap blog ni. Kejap eh..

Photobucket

Oke dah settle~ fuh penat sampai terase mcm nk muntah sampai pikir ape nk tulis kat sini. Kpale mcm blank plak mlm ni. Oke muntah jap,jgn isau sy muntah colorfull tau.

Photobucket


oke siap suda sume. Nk update story? Kamu sume nak tahu psl ape? Saye agak blur nk menaip time2 ni. Nk luahkan perasaan but this is not the right time,nanti gado plak~
Argh serabutnyer. Penat nye nak jaga hati org. Hati sy sape nak jage? Tengok xder pun yang angkat tgn. Sedey.

Photobucket

oke taper nanti je lah eh sy citer. Skrg ni kpale agak mental time2 mcm ni. Dia mcm nk ding dong tp xpun.

Tapi yang pasti sy sgt kenyang k~Later i'll update bout buke puase mkn smpi taleh nk bgun lg~

N now nite everybody,mish so muchyyy~


Till then

Sekian Dari Saya


Nana Abd Rahman

+___+

2 comments:

Shela :) said...

mmg senget pon otak.
care tulis dah tau..
hahahah...
nice background..
:)

nana abd rahman said...

ceh senget2 pun org ni gak yg kamu cari if u need some info aite?