1st paper~

Yarghhh 1st paper bakal menjelang esok~ Apela MMU wat exam awal2 ni dan knape la ade sesi 1year with 3trimester? Arghhhh sgt membebankan oke~! Dengan notes yang melambak,blk yg serabut. Saya juga nampak serabut oke!!! Always like this. Bile nak exam je mula la kelam kabut tunggang tebalek. Aduhai bile la nak berubah habit ku yg satu ini. Sumone hep me pliz~!

Serabut pun amek gamba mesti punye~lalallala :)

Owh fon sony saya suda sembuh plak secare tbe2 walopun stelah d servis dan d operate 'doctor' memberitahu bahawe beliau ta dpt d slamatkn lg. Tapi rupenyer camera nya maseh bole berfungsi~lalalalala. BTW 'doctor' itu telah menjalankan operation secara free of charge sedangkan beliau telah mnuka software yg baru serta membedah cik puteh comel sy~ serta menggantikan ape yg rowsak. Trime kaseh eh tuan 'doctor'. Ade gak org bemurah hati ari ni :)

Dan sy juga tela menjejak kan kaki ke tempat yg berisiko tinggi utk bergegar iaitu KLCC utk menyelesaikan hal berkaitan dgn MAXIS. Yesz settle. Hidup anda kini tidak lg d selubungi oleh cahaya kehijauan Maxis. owh broadband jela eh. Sebab saya maseh lg menggunakan hidmat talian Maxis.

+___+


Kawan2 disebabkan esok saya exam sy rase sy mcm ta dapat nk berfesbuking lg buat 2 ari ini :(
Tapi ade jer lg ni on9~hehehhe.. Got to go. saya da insap. Nak study~


Sekian Dari Saya



Nana Abd Rahman

+___+

notalutut-doakan sy lulus dgn cemerlang pliz :)

4 comments:

shayla :) said...

pemalas!

nana abd rahman said...

mcm awk rajen sgt~lalalalala :)

nana abd rahman said...

mcm awk rajen sgt~lalalalala :)

ARA Lindungan Bulan said...

ara dh xley nk guna maxis. dh kena blaclist lol!

Hik! ;P

Ye2 nt ara text kamoo.

Jgn mls2!!!!