Fact of life - 2

What is the meaning of hypocrite?~!
huh damn you. sy rase mcm da nak terbenci kamu la. mule2 mane der. its oke la bla.bla.bla n so on. now what happen. huh. tbe2 juge sy rase mcm nk menyampah gler. mcm terase mcm nk te terjun katel ni plak bile ingat balek. huh no worries la sy ta kn gaduh2. ape barang gado2. mcm bdk kecik la plak.

owh ape plak perasaan bile mcm da lame gler x contact,tbe2 tanye psl something yg mcm saje je kunun diri tu sgt terer.mcm sgt nk membangge kn diri. sorry kalo sy mcm ter ignore kamu. tp sumpa sy mcm rase nk temunta plak dgn prangai tu.

muke sy ni x leh nk kaver da kalo x suke org. so sorry syg2 skalian. so jgn cepat terase eh. better tayah tegur la kalo rse nk bangge diri melangit. mcm bowsan suda.~!




notes - sy mcm da ilang mood dgn kamu sekalian.~! hei i miss krg la.~~ sumpa ta tpu.

No comments: