rojak buah~

desktop yg serabut mcm sy ker?eh x,sy x serabut mcm desktop ni.mcm siket sengal & senget sket. mcm ade loose screw sket. owh bowsan nyer. bile nak abes study. dl time xder keja x study,sebok nk study. skrg da study blk sebok nk keja,sebok bile nak abes blaja. lumrah manusia salu ade jer xpnh nk puas hati. aik mcm ckp kt dri sndri plak. hurmm tatau la nak ckp cm ner ape yg ade dlm ati ni. kan bagus kalo boleh "belah la dadaku lihat la isi hatiku". damn tbe2 terpesong sket jiwe arini.~oke guys dunt describe me as a jiwang person if u read this k~entry sy x jiwang,entry sy hanya pasrah.~hehe >_<

sekian~~

*--------------------------------------------------------------------------------------------*

skrg ni tatau nape ade 1 rase mcm agak weird. kadang2 ter pk dlm hati org ade wt salah ke ngn kamu?tbe2 mcm diam semcm jer.da x mcm dl lg.tbe2 rase mcm ilang kwn plak. sumpa ta suke situation ni. tp mmg betul sgt2 pelek.tanye la berjuta kali pun,tp mmg sumpa ta tau pe punca tbe2 jd cm ni.ade pape yg org tatau ke. hei xsuke la cm ni.xbest nyer.nk lepak ke ape ke sume da mcm xder member. skrg life mcm g class pas 2 blk umh kire cicak gado kt siling.cop bkn cicak r tgk semut yg rajen2 wt keja kt ats meja mkn. nanti kalo da maken bowsan lg tertengok plak raja lawak kat astro.arghhh tekanan nyer.eh raja lawak skrg da xbest la~huhu,alahai pak kasem.

sekian~~

*--------------------------------------------------------------------------------------------*

hei,sy bowsan ni kamu tau x. sy tertekanan ni kamu tau x. mane pak lawak sy ni. cpt la tenteramkan ati ku ini dgn lawak2 senget kamu.arghh masalah2. nak lepaskan kat sape ni.sume org mcm ade je problem.sume org mcm bz je. owh i need a shoulder to cry on~ eh mcm lagu plak kn?kn?eh kenapa sy mcm x bz je.oke anda mmg pendusta terhebat nana,senanyer skrg tgh sgt bz tp cm biase time bz ni la nk updet blog yg da berkurun x d updet walopun tau x der sape bace. tbe2 mcm pelek plak tgk live traffic 2 sape yg bce blog ku ini eh~

sekian~~
*---------------------------------------------------------------------------------------------*

saya perlukan jingle tuk self promo ni~adui knp tbe2 file jingle yg d kidnap dr pc adek tlh hilangkn dri.~huarghhh abes r cm ni.nk record sndri wt jingle gitar pun xreti maen.kalo reti maen record snri best gak kn. tbe2 mcm nk serbu je bdk2 laki yg reti maen guitar ni. hey kwg wait for me eh.rse mcm nk kaco ketenteraman kalian skalian.buat amal jariah sket bagus ni.~




notes : current mode : pasrah : lapa : terkenang :

No comments: