Happy burfday tuk mereka.~!



Howla..This month entry blog ni lebey kpd burfday wishes. Yarghh a lot of my friends born on this month. And telah membuat saya sangat kekerengan. Huh,mmg naseb badan la. If before this Ara punye burfday. And now today,hey two of my friends borns today. Dan yang pasti mereka ber3 sume berlainan umur,tapi sy sangat pasti yg sy paling mude dan comey antare mereka.haha :)

Dear Amy,



Happy burfday gurl. Sowry smlm cr ur cupcakes kat the Curve but sangat ta chomel nanti org tempah laen eh mcm time burfday Ayed dl. Or nak wait adiah dr Indonesia bulan 5 nanti. Please choose one only. Im broke.~!!!! And esk kalo kamu cuti kt hang out same oke. Org banje makan.~! :)

Thanx sbb menjadi kwn yang sangat2 sengal. Yang sangat2 giler. And thanx so much for being there when im down.Sangat2 hargai sbb ko ade time ak nanges dlm keadaan yg sgt teruk. Thanx gak sbb ko pun rase nak nanges walopun mulut ko sgt mcm haram sbb kutuk mereka.~! Thanx sbb ingtkan ak yg dunia ni maseh lg panjang & maseh ramai yg syg kn ak..Aku sayang ko sangat2 trillion punye banyak.. Ingat tu c senget?? Frineds 4ever. ILY.~!


Dear Mohd Shamsuzzaman Rosnan a.k.a Mr.maman,

sources:from ur fb :)



Tuk kamu happy burfday jugak. Ahernyer kamu tua gak. Eh kita x sbaye kan? Org lg mude dr kamu kan?Hahaha. Tatau nak post ape senanyer tuk kamu ni. Hurmmm.. Happy burday :)~ Bile nak banje org makan? Wajib,xkire.~! Nak gak..~~

Kamu,thanx sangat2 sbb layan org time org sgt sengal. Yer sometime org mengaku yang org sengal,tapi org sengal sbb kamu yg salu ckp org sengal.~! Thanx sbb teman org merepek time org sangat bowsan.~! Thanx sbb bg link makanan yang sangat BEST time org kelaparan.~!! Sampai rase mcm nk tersepak kamu je. Thanx jugak sbb bg link lagu2 yg best. Hahaha pas ni bg lg eh yg mnarek.Thanx gak sbb jeret kt tinge org ari tu.~! Sumpah sy sangat hargainyer.~! Satu hari sy sengal pas 2.Huh~~

Semoga kamu menjadi lagi sangat hebat pas ni dgn artwork yg sangat hebat dan lagi kacak bergaye. Eh kacak bergaye tu tuk work kamu eh bkn kamu. ;'p

For both of u, i lev u so much.~! Sayang korang trillion punye banyak2.~ Pe lagi org da puji ni,krg dua patut blanje org mkn tau.~!




IMY & ILY *hugs* :))



notes : i am not really good with words,so please understand me..~! *hugs*

8 comments:

amychewy said...

lev u 2 honey hahahah...ayat x ler blah par ko yg plg cmel aku rase loya bce heee...
ok2 aku nk adiah dr medan tp ko kne bnje mkn n mvie heee..tmak sthun skali x pe:)

mrmaman said...

hi amy~
i luv u 2~
hui~
join gk~
best ni kne belanje setahun skali~
nana~
anda dh di chop untuk membelanja org~
gehehehehe~

nana abd rahman said...

tuk krg ber 2.~!
haah kn.esk kna g bank sbb nk banje krg.
ape ni org da keja sebok minx student blanje~!
krg ni x berhati perut la...~!

amychewy said...

ahahahah....xde2 we will follow u no mtter where ever u r...hahaah ko kne banje

nana abd rahman said...

oke set ak banje.tp dua2 kna dtg cyber. ade brani???~
eh ak mmg nk banje ko kn? tp menu mknan ak yg pilih?oke?hahha
kejam la krg ni.. mcm krg nk bergabung jer.~!

amychewy said...

aik!ni ape ni kne gune syarat 2 nme nyer x ikhlas huhu:(

nana abd rahman said...

hahahaha..oke2 la.tp burfday ak ari 2 mcm xder org banje pun.~!!!!!
mane aci....~!!!!! cupcakes pun ak xdpt...~!!!
oke ni nak majuk ni..~!

amychewy said...

erk,,,2 claim kt en.yg kt atas 2 aku x taw heeee:)