owh asekar hijau....


Pagi yang gelap,kini sudah terang. Oke pagi yang gelap means jalan2 di KL sangat gelap sbb terlampau ramai org asekar. Berpakaian asekar and rase mcm duduk dlm hutan. Kiri kanan jalan dipenuhi dgn mereka. Selamat hari tentera darat sedunia asekar2 skalian. And kini sudah terang, sbb sy da masuk office oke.~! yarghh keja da mnanti. Perut suda kenyang mata pun da x mengantuk mari la kita menari yaiya..eh silap agogo..owh bukan eh mnari pingu2 la.. alalala comel.. deim back to your work nana.~!

ewwwww =)

Mereka semua dtg lewat lagi like usual,hey i wanna try once kalo klua umah lewat sampai kul bape eh,agak2 touch card tu bole screen x time org sampai kul bape. hahaha. bengong lagi skali dah ni. and now tgh tahan tlinge dgr bunyi phone yg xhenti2,weh angkat la. kesian org kat talian tu. Yarghh i da rase b4 ni.saket hati bl org xangkat call.. YOU..ewwww..~~!

Oke2 skrg sy nk menghayati bunyi helikopter2 yang berkaliaran di angkasa raya. Ceitt ayat taleh tahan. mari kita besama2 tgk cite cartoon meh. pheww layan..hurm sambil pk nak lari mne lunch hour ni. Hey kaka sy syg awk la,mari kt mkn besama2 lg..hahaha..Oke full stop, dah jgn berangan, mereka yang sengal suda memberi keja.hue..~






si baju hijau,sedang bertugas..(oke sy da lupe lirik).can i have one dr yg ramai2 tu. oke xnak.maen2 jer =)

No comments: