Di suatu petang yang indah

Penat!!! Itu je yang boleh nak d komen mule2 ni. Pade permulaan entry ni. Nak tahu knp? Sebab xtdo 1 malam k..Dulu may b da biase la kot kalo tdo lambat,bgn awl pagi,g cls sume. Tapi da agak lame k mate ni x excercise sebegitu rupe.Almost 3 years n over aite? Kalau dulu bersengkang mate siapkan design press ad,print ad,illustration,multimedia,what else? Potong mounting board paste sume design blk on mounting board.Everything must be so perfect.Kalo tak bersiap sedia la tuk di reject k. Tapi skrg bkn psl nk potong mounting sume.Siapkan Journal k..Perghhh journal? Ape 2 journal.Something sume pasal ape yg kt nk buat,ape yg drancangkn. Memang amek mase yg sgt kelamaan k. Tapi hselnyer nanti kt same2 saksikan k. Doakanlah yang terbaek,semoge sgalanyer berjalan sperti yg drancang dan d kehendaki.

+___+

---------------------------------------------------------------------------------------------

Di suatu petang yang indah pada hari Isnin,yarghh kt berjalan di Putrajaya dgn mte yg bengkak. Menanges? Owh tidak itu bukan kami,tapi mate kami bengkak kerana tak cukup tdo. Enough bout that k. Nanti jadi isu semasa plak.


~...mate kami yg sgt2 stim k..~

Sgt suke stelah sekian lame x ketemu dgn mereka,dpt gak jumpe krg sume. Punca utama mereka memerlukan talent wanita dan kwn org telah menjadi talent mereka make dptlah berjumpe dgn mereka k. Perghh Muhammad Hidayatullah anda da gemok la..hahaha siyez dayat,org ta tpu.Da naek la.Kamu da xbole nk nyorok blkg tiang letrik lg. Kesimpulannye krg sume mmg da naek. Yang mcm mantain sket uncle ngn harez je. Farez kamu pun da naek k, so stop saying nana da gemok eh..Nana xgemok lg k..Pipi je yang naek eh kwn2 skalian yg agak lame x ketemu. Sile lah trime hakikat k kwn2..

~...kalian yg da gemok k...~

Di suatu petang yang sgt indah di tengah2 Putrajaya antara bangunan2 yang tercantek setakat ini,krg bekerja keras. Haha sgt penat kn shooting?Dgn panas terik,tapi takper at least it was a great experience kn? Pasni nk shooting lg ke? Tapi krg sng je pkai video cam biase je. Huarghh budget pun xder la byk sgt,just tuk tape je kn. So bole la blanje mkn pizza hut plak k. Bole kan tuan director. Penat ni adjust kan cik talent tu tuk kalian. Hehehe

~...Petang yang sgt indah...~

~...kenapa kami mcm ini?...~

Walauape pun thanx 4 the great day k. Sgt2 menghargai k. Suatu petang yang sgt indah yang xkn dlupe kn. Tapi sgt pelek apesal keta krg xkena tahan kat pondok guard ek? Mungkin petang yang indah membuatkan mereka tiade hati langsung nak tahan keta hitam itu.

~...Saya bukan bdk yg d tgl kn k...~

Sekian dari saya

*__*

1 comment:

To Visit My said...
This comment has been removed by a blog administrator.