List Thing To Do~

Dear Nana,

  1. Sile siapkan assingment anda yang menimbun tu. Bile nak siap kalo asek postpone je. Ingat ni bkn mcm dulu lg.Skrg lg susah.
  2. Bile kamu nak start dgr ckp org nana,asek melawan jer. Tapi sy xmlawan ngn family sy. Kire baek la tu kn??
  3. Sile cari text book tuk subject internet application tu cpt. Penat je Rizal bg tajuk buku tu sume. Nanti kalo x cari,ko nk jwb ape exam nanti nana?
  4. Cube la slalu pegi consult tuk subject M.I nana. Tapi asek pegi je Mr.Najib xder. So salah sape? Da siap tepacak dpn pintu bilik dia da. Nana xsalah k.
  5. Jangan la asek nk kua je keja,bace buku. Alamanda asek2,nanti kena sekeh ngn pakcik sengal lutut tu baru tau. Ahakkkk
  6. Cari tempat nak daftar ur celcom u-pax tu cepat2. Murah tu. Tapi ramai member pakai maxis so mcm mane tu,makenyer
  7. Sile cari tempat utk tuka ur hotlink ke hotlink youth pax & jgn lupe bawa student ID kamu yg sgt ta lawa 2.
  8. Pegi beli ink cartridge or refill or whatever tuk printer kamu nana,banyak notes xprint lg k. Nanti nak bace ape.
  9. Pegi book fair esk jgn lupe tlg tgkkn kamus aviation. Aik pe kaiatan ngn multimedia graphic student? Ade org kirem suh tgk kn. Tengok je eh....
  10. Nana,bile kamu nk cr price list kt perodua ni.Aduyai asek tangguh jer,da lame da ni.
  11. Sile survey juga harga DSLR eh,nanti sem depan kamu nk gune ape? SLR tu sgt ta membantu skrg asek nk cuci kodak je. Melayang ongkos~
  12. Jangan list kn je bnda alah ni sume,BUAT k nana...


~DSLR impian ati ku~tamo SLR da~

~homework2 arghhhhh~

~keta yg sgt compact tuk sy k~

Rase-rasenyer cukupla dulu untuk mase ni list to do ni. Nanti panjang2 mcm xjln plak. Esk nak g book fest,mcm best tapi for sure la sgt crowded k. Mcm malas plak,tp nak g gak nk cari buku teks & mencari ape yang patut k.
Alin esk get ready la tuk pancit eh. Tapi rase mcm sy je yg salu pancit dulu. Aduhai lg2 kna naek tren. Nak parking kat The Mall ngn PWTC 2 mmg sgt mahal la k slaen drpd sgt2 la pack mcm ikn saden. Ta brani btul kalo nk kna msk paking kat The Mall tu. Huhu. Alin ade brani ke? Parking lin ni. Hahaha (ade nade memerli d ctu eh,dunt angry eh dear..)
Untuk adek sdare kak nana,da get ready ke nk bjalan? Beria kamu nak ikut kan. Jom kak nana bawa tp nek tren la eh. Hehehe,bawa kwn2 skali. Nak bawa boyfriend pun bole dunt worry kak nana will keep ur secret safely like usual. Hahaha.


Sekian sahaja dari saye tuk ari ini.
+___+


nana abd rahman

5 comments:

ARA Lindungan Bulan said...

giler byk things u must do nana....

bt cpt!!

Dina said...

Wheeeeee-!

Nampak gaye nye ade sowang lagi nak join the DSLR club nih..!

*wink*

nana abd rahman said...

Ara,
br tau ke banyak?nana yg tonyek ni suke sgt wt last minute. dulu salu wt mcm 2 tp skrg mcm xbrani da kot.maen je keja 2 yg jd byk 2. pas 2 menanah tinge kna bebel~

Sis Dina,
mole2 sy join ur club?huhu..xsbr da ni nk angkt 1. Tp penink gak pale ni.
+___+

ca_yunk said...

huhuhu..
sejak bile nih minat dslr..
huhuhu..
heran..
rajen2 la kumpul wit..

nana abd rahman said...

mmg minat dslr k.. dr dulu kn sy student photography.. aik pelek kah?