Good Bye Andrea & Have a Safe Journey



This entry is specially for you Andrea Stefphanie. Hualawei dia nk balek Sabah da la jap g. Dear Andrea jgn lupe ktrg eh. Lupe 'dia' xper. Lupe Nana jangan eh. Kalo tak nana sekeh bejuta2 lemon baru tahu. Biaq padan muke hang. Haha. See you again next sem on 14June or 15June. Nanti kite shopink lg like that day k. Tapi kena isi form Mara tu betul2 dulu la. By the way sgt cerewet la nak isi form tu. Bowsan betul la. But its ok like u said before, I saw a rainbow and its colorfull, a lot of money in the air and its flying over my head. Hahahaa.

+____+



Sebenarnye di sini ingin menceritakan tentang pengalaman kami yang sesat di Putrajaya. Its not sesat actually, it was a Jalan Jalan Cuci Mate. Ayat kaver line giler. Sedangkan dalam hati maseng2 time tu da gelabah giler. Da rase nak suruh driver bus tu stop kt situ juga. First time for us actually balek dr Alamanda naek bus ke MMU Cyber. Itula padah bile org suh g MMU amek borang Mara bukan berjalan g cuci mate g Alamanda tu. Kami banyak menghabeskan mase di atas jalan sampai terjumpe Lebuh Bestari. And rupenyer da dekat giler dgn Putrjaya Sentral.




Waktu pergi tu no hal la kunun2 expert gler. Hehe. After we reached there, perut kami sangat la berbunyi. Menyanyikan lagu Negaraku pun ade juga. Lagu keroncong ke. Kemudiannya kami makan di The Chicken Rice Shop. Bagi memenuhi permintaan Cik Andrea ni yang da sangat kepingin nak makan kat situ. Andrea kat Sabah xder ke TCRS? Tapi xperla memenuhi juga permintaan beliau. Tapi ya ampun the house full. Till no free space for us. Dapat pun btul2 dpn pintu masuk. Table for two. But bile pk balek dgn order yang gler banyak kami harus berpindah tempat. Sowry eh abg TCRS kami xsengaje.


Sejam kemudian, kami berangkat ke MPH. Its not a Multi Porpose Hall kat MMU tu eh. This is MPH bookstore. And she has bought a Twilight novel. And its superb ok. Fantastic. After this its my time to buy that book and may be also the New Moon, Eclispe and the other one. Its four in one set.


Huargh by the way trase mengantuk plak, and dear Miss Andrea please have a safe journey to your Sabah. And do contact us k.

4 comments:

Iskandar said...

Selamat Menyambut Pesta Kaamatan

nana abd rahman said...

owh ade pesta keamatan eh?
bile eh?
selamat menyambut juga~~

Anonymous said...

Dear nana,as i've promise you, i will read your entry before 12mid night. Thanks for everything...i have a pleasant journey and safe arrived in KKIA yesterday. I really touched you did write an entry about me.. =')I haven't read all the agreement. As soon i reached home, just chit chat awhile with my family then i go to have good night sleep. Haaaaaa....home sweet home... :)

To Is: Thanks for the wishes ya...eventhough i don't relly celebrate the celebration.. =P

To nana: Yup, pesta kaamatan tu pesta menuai bagi kaum kadazan. Perayaan itu disambut every end of May d sabah..

nana abd rahman said...

perghhh pnjg gler feed back. adekah ini cobaan membuat blog di comment box sy?
hahahahhaa...
ok2 now i know bout the pesta keamatan k.


+___+