A Wishes For You...

Kepada Kamu....


Happy burfday to you, semoga di panjangkn umur, di murahkan rezeki then bole blanje mkn nanti kan? Kan?


Some people give the gift
of peace and tranquility
to every life they touch.
They are always who they really are.
They are blessedly reliable,
dependably good,
predictably pleasant,
loved and treasured
by all who know them.
You are one of those people.
You are a gift
of peace and tranquility.

Happy Birthday!
Herman Iskandar Dzulkarnain Shuhaimi.


Semoga anda menjadi seorang pilot yang berjaya suatu hari nanti. Perghh bangga2 ni ade kwn bw aeroplane. Hahaha. Jangan bawa plane merah kecik tu je eh. Mnunggu anda berjaya dengan cemerlang.







Dear pakcik yang da tua...kakaka...its ok,not a big deal tmbh lg 1 angke kn? 30 lawa ape no 2? sume org nk no mcm 2. Ya ampun,ampunkan la dosa dan salah saya kerana termengutuk anda d hari yang sangat mulia dan berbahagia ini. Tapi itulah kenyataannya kerana anda mmg da tua. Better u tell me ur real age before i add another number at your age eh. Hehehehehe.....
Take care and All the best in your future.



iklas dari saya

Nana Abd Rahman

7 comments:

Andrea said...

Nana, tlg ckap sama tu org tu, wish dia happy birthday yaaa...semoga dia mencapai impian dia dan pastikan dia happy slalu... ^_*

nana abd rahman said...

owh ok...nanti kalo beliau bace comment kamu dia tau la kamu wish burfday kt dia k....

Iskandar said...

weisss...
hahahhaha

saye sangat terharu kerane ade org wish saye kat sini..hahaha
tq..tq..
:D

.:Iz-aNn (",):. said...

nana...nana...umur pakcik ni baru 29 la...dia lahir tahun 80...huhuhu...kamu jangan tertipu dengan perwatakkannya yang amatlah tidak matang itu...hahaha...

nana abd rahman said...

hahaha dear pakcik iskandar, i've told u oredy u r 29 now.trime la hakikat. o u want i to add another no so it will turn to 30 bro.hahahaha

sy jugak yg maseh mude belia remaje..


-------------------------------------

dear sis .:Iz-aNn (",):.

hahhaa tau je pun umur dia.dia je xnk ngaku.prasan mude sgt. susa btul kwn ngn org prasan mude ni. nk bergosip je..hahahaha

notalutut-thanx singgah blog sy~


+___+

Shela > EllyElfira said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nana abd rahman said...

ngok ngek btul minah ni!