Saya bowsan + tekanan + lapa + sedey = melare jiwe

Saya bowsan..bowsan...bowsan... Maseh lagi d ganggu oleh mereka yang agak xfaham bhase. weh nk suh org ckp bhase punjabi ke bahase tamil ke br fhm ke? Tulun la jgn kaco sy lg. Bowsan nye dgn statement awk ni sombong la sy nk kenal jer pun. Kalo xbole xperla. So fine la,kalo org da xreply 2 tandanye sy xnk berkenalan. Yang ko g sebok2 lg sms 2 knp? ade masalah mental problm ke? Perlu bantuan ker? Cousin sy ade amek psychology may b she can help you. Janganla buat sy pulak saket jiwe merana kat sni asek nk bace mesej yg mcm tahap bdk2 tadika tu. Tah pape jer.


Dala arini satu hari kebowsanan. Penat memikirkan pewut yg saket dr pg smpi ke mlm. Penat memikirkan mcm mane nk settlekan hal yang berkait mait dgn loan mara sume tu. Arghhhhh sy penat bile memikirkan semua itu. Bilekah saya bole bergosip kembali? Ahakkksss. Winduuuuu kalian semua. Yang pasti sekarang saya tengah bowsan tahap raja dewa. Nak betuka jadi mawas mcm kat tv3 tu pun boley saje. Tapi tamo la nanti sume lari plak tengok saya.. Hehehe. Tapi kalo jadi Zati tu takper. Sebab dpt dekat dgn Mawas..hahahha gediq ;p


Saya lapa. Sangat lapa. Arini saya hanya makan,makanan rutin harian harian saya iaitu nips & tic tac. Hahahaha i love both two. Salu ade banyak bekalan dlm beg. Dalam cls bole makan, time keja bole mkn, time borak2 bole kunyah2, time rase nak marah tic tac jer,sure cool down. Hehehe. Ape la nak makan nanti. Yang pasti saya tamo makan hati. Da melara jiwe da ni bak liza hanim ckp. Liza hanim ke Ziana zain eh? Tatau la plak saya bab2 ni. ngeee


Untuk kamu yang merupakan kawan terbaek yang pernah saya ade,
Im sorry for what happen. Ta berniat langsung nak lupekan awak. Tapi bile da jadi mcm ni rase sedey sgt. Rasa lonely,rase kehilangan, rase nak nanges pun ade. Tapi knp mcm xder feedback lg da? Awak btul2 marah or awak bz? Sy xkesah kalo awk bz tapi mcm da ignore sume benda, sedeynye. May be ini gak yang awak rase kan. Saya mmg nk bagi tau tapi may b ade situasi yang menghalang. Tamo la feel rase mcm ni lagi,cukupla. Saya nak share problem dgn sape lg slaen awk? Siape lagi nk bg semangat dekat saya? Really2 sowry. Tau awak xbce pun blog ni :( tapi still want to say sowry here.


Sekian dari saya


Nana Abd Rahman

+___+

10 comments:

Andrea said...

be patient nana...be patient...tunggu another 2 weeks..2 weeks!! :)

nana abd rahman said...

Hahahaha 2 weeks? Adui itu lagi tekanan.ngan nk pk en.mat 2 tah hensem ke x,boroi ke x tp yg sgt pasti beliau sgt garang kn?kn?kn?
sedey :(

Iskandar said...

sabar..
anda kene banyak bersabar
:D

nana abd rahman said...

apekah?sy mseh lg besaba.
kalo x dalame x on blog ni.hehehe
+___+

Dina said...

Nana kalo sedeh dan stressed, makan cekelat!
^____^

nana abd rahman said...

kak dina,nk kek cekelat yg time burfday bash kak dina 2..look yummy n tasty...huarghhh lapa plak

+__+

Andrea said...

cute kambing tu....

nana abd rahman said...

owh that sheep eh?
hahahha jom men count the sheep pas 2 bole tdo..
hahahhaa

+__+

Shela > EllyElfira said...

aduyai..ni peminat lar ni..layan jer la..haha..papehal htau owg k..org babab die..hee:)

nana abd rahman said...

peminat akem yg setia buat mase ni.hahahhaha


babab?babab sape eh.ngeee

+__+