Ini harinya. Ini tarikhnya. Ini masanya.


"Everything happen with a reasons"

Berdasarkan quote di atas saya pasrah apabile berlaku kejadian sebentar tadi pada Sabtu, 060609, 01:05pm. Ok kami berlanggar ari ini. Its that enough tuk quote di atas? Dengan muke yang sangat bengang ingin di katekan bahawa sesungguhnye saya ta suke kamu wahai org yang melanggar kami. Walaupun muke kamu mmg bole di katekan agak la kekacakan siket tapi kamu mmg sangat poyo k.


Wahai manusia yang saya tatau nama anda, ingin dkatekan di sini kami ade lesen k. So jangan sedap2 ati je nak cakap ktrg ni xder lesen, blaja undang2 ke tak. Tau mane jalan utama ke tak. Ni sape yang baru lepas ujian JPJ ni? Dari gaya nampak sangat br dpt lesen, abes sume undang2 jalan raya kamu nak cakap kat ktrg. Yang klaka 2 bole plak kamu cakap ktrg ta bagi signal. Hellow bai anda ni mata letak mane eh. Da sah2 time ktrg jatuh mencium tar jalan tu pun signal still menyala. Semua orang nampak tu,aduhai sangat ravun cap ayam la kamu ini.


Kepada mak kamu,trime kaseh la sbb sangat baek dengan ktrg walopun kamu pun baek gak sevok2 tanye ktrg ok ke x. Standard r kalo da langgar org sure la tanye kan. Thanx sbb angkat moto kawan saya tu eh abang ke adek ke pakcik ke hapela. Tapi saya still ingat muka kamu yang buat kami tercedera. Menyesal plak ta amek gambar kamu tadi tau. Huh saket jiwe je pikir.


notalututyangcedera-ini merupekan kali ke4 hampir mengalami kecederaan yng teruk. Nana sile berhati2 lagi next time eh.

notalututyangcedera-thanxx kamu2 yang risaukan saye.hahahha adekah?




Sekian dari saya

Nana Abd Rahman

:(

16 comments:

Andrea said...

arrghhhh....tu org tu rabun ka apa...nana, sbar aja lar yer....ikutkan ati mcm nk maki sj tu org klo ada dpt sy.huh!!!

nasib cuti ada seminggu lg....u take good care of yourself k nana...ada free time urut2 skit kaki tu...sian...huhu..

nana abd rahman said...

Andrea huhu 2 refer to sedey ke gelak? Urut? Dala saket kat tempat lutut yang kurang kalsium. Aduhai kna minum anlene pas ni!
:(

Andrea said...

huhu tu suara nanges....hukhukhukhuk...cmtu...heheheh...

Iskandar said...

tu la aunty, saye dah cakap da...
minum anlene gold, aunty tak mau...
tgk lutut la saket balik

:D

nana abd rahman said...

Andrea,
Ok suare nanes eh.baeklah.pasni kamu nanes mcm tu eh hukhukhukhuk...
i'll wait for that.
btw sy da abes search student directory mmu and i got him!!! hahahaha

------------------------------------
Pakcik,
sejak bile plak sy jd aunty ni?
nk kena sekeh? skrg tgn kiri sy sgt kuat tau so bole sekeh2 da tampe mgunekn tgn knan yg maseh bengkak dan saket!!!

Shela > EllyElfira said...

ini lah permulaan kepada perkenalan..haha.buek! :)

nana abd rahman said...

Dear Shela > EllyElfira...

permulaan kpd perkenalaan?
ngok ngek btul...

+___+

Andrea said...

Good!!!you get all his common info!!

nana abd rahman said...

Aiyaiya...
see the leg la dear~ huahuahua.
Another mission to go after this.

nana abd rahman said...

Aiyaiya...
see the leg la dear~ huahuahua.
Another mission to go after this.

Iskandar said...

trip tu postpone la...
tak tau nk wat biler...
kalu nk ikut jom la, nnt leh tolong masak...hhaaahaahaa

nana abd rahman said...

nk ikut pas 2 jd tukang masak?
hurm i better think million times.
nanti takut saden hanget t kena perli plak.ta sanggup!!!

.:Iz-AnN (",):. said...

hehehe...tumpang lalu...

nana abd rahman said...

sile2 lalu.xper2 free je skrg kalo nak lalu~

ca_yunk said...

wah3..macam2 cite kamu klu saye xsempat nak bace..
amacam, da cht ke lom??
take care gurl!!

nana abd rahman said...

da ok da. kamu yg jarang on9 xbole nk cite.now tgh frust je.hahhaha