Hari merepk bagai


Walawey agak lame kjp berehat dr memblog d sini. Agak terasa kemalasan yang melanda. Adakah d sebabkan gegaran jatuh? Atau adekah itu da sememang-memangnya tabiat semulajadi yang agak malas sejak akhir2 ini. Kalo macam tu ta bole buat ape la. Nak buat entry yang panjang menjela tapi mcm agak mls nk menaip plak. Kan bagus kalo ape yang kite cakap terus klua kat screen ni. Owh bile la akan ada pencipta yang mencipta benda secanggih ini? Saya sangat memerlukannya. Please create one for me and for sure i'll buy it. Ok thats enough for ur merepek session nana. Buang mase jer membazer btul.

M E R E P E K a.k.a tempeyek

MyEm0.Com

Start entry with AKHERNYE dapat juga makan buah-buahan tempatan tapi durian dgn jambu je la. Durian tu pun ehsan belas kasihan ratap simpati ara tuk saya yang agak kepingin nak mkn dari start sem 1 ari tu sampai la da abes sem 1 tu baru skrg saya dpt. Pergh agak lama la jugak kan senanyer. Adela 5bulan. Kalo org preggy ni sure da terleleh air liur. Kalo sala ampunkan saya sebab saya agak ketidaktahuan pasal benda2 alah ni sume. Hanya melalui pembacaan yang sepintas lalu. Ok full stop nana. Lets talk bout Durian k. Dan yang menjadi mangse saya untuk membuka adalah zaitun a.k.a zai. Wah beliau mmg terer bukak durian yang kecik alam tu. Dala tajam kecik menyeksakan betul jer. Tapi yang pasti mulut sy srg plak 2 yang makan dgn sangat banyak. Naseb la malam tu bole tido. Ngeeee....

Saya tukang amek gambar ngan makan jer~

Ok cukup la entry pasal durian. Tapi lepas tu saya makan buah jambu plak. Hurm mmg cukupla sume makanan saya ari tu. Jangan cakap jambu jer rase nyer buat sekian kalinye setelah sekian lama saya makan plak twisties. Hahaha xder plak gambr malas plak nak amek dr phone putih kesayangan ku itu.

Sile abaikan maxis broadband yang sgt banyak meragam this week.rase nak campak jer!

Semalam plak g cari peuruhjaya sumpah tuk sign and cop for the Mara agreement. Woow just sign and cop will charge you for rm20. Hurm pasni nak gak la jadi Commisioner of Oth bole gak dapat duit macam 2 jer. Duduk kat krusi elok2. Just sediakan cop dgn pen hitam yang berkualiti tinggi kerana tampe pen hitam anda ta akan bole nak sign dgn bagus. Silela gune pen hitam jenama Pilot kerana terbukti ia mmg sangat berkesan. Huahuahua iklan pen seketika.


Selepas itu kami menjalankan misi membeli belah. Ini juga berlaku kerana kaka kesayangan saya itu sudah meminta cuti kunun2 nye bagi mnemankan saya menyelesaikan semua urusan yang berkaitan dengan Mara itu. Akan tetapi beliau ade agenda laen di sebalek itu rupenyer. Beliau telah mengheret adek beliau yang agak kecik ini untuk menemankan beliau bershoping. Its shopping spree k. Wargh penat tahap gaban betul. Tapi agak berbaloi juga la sebab saya juga mendapat habuan saya. Hahahaha. Ta sia-sia kak long hamek cuti.

+___+

Sekian dari saya

Nana Abd Rahman

6 comments:

Andrea said...

Haaaaa?? minta cop saja pn ma minta bayar? kedekut!! kedekut!!

Nana, kmu mkn durian...aarrgghh...
sy mo kopok durian!!hehehehe...

nana abd rahman said...

well ini la kuala lumpur.hhahaha
mmg kedekut!!tahap gaban. dia ckp da bg discount.ta pape jer.~

ade eh kopok durian?
yg plastic kaler oren 2 ek?
kamu buat org teingt memori time kecik2 dl la~

Andrea said...

a'ah!!dia lar tu!!hahahahaha....

nana abd rahman said...

owh ok nanti cari.sy tgh mkn durian lg.now rase perut nk mletup!!!!
sume gara2 frust!

Iskandar said...

saye saje je nak menyempit kat sini...hehehehe

nana abd rahman said...

awak nk menyempit?muat ke?kalo muat menyempit la.ta kesah pun..sile2kanla~