What Is This?

Hai. agak lama suda ta menulis di sini. Saya pun tatau ape saya buat ape eh? Owh saya sebok sangat sangat berjuta kali sebok memikirkan tentang sem baru, subjek baru, student baru (ada kaitan kah), sume baru je la lecturer je la ta baru. Still muka yang lama gak. Saya rase ta perlu la saya citer panjang melebarkan nanti buang mase sebab saya mmg xder mud nak menaip kerana tadi saya da sangat penat menaip.

Owh ya baru saya teringat tujuan saya membloging ni. Senanye nak ucapkan berjuta juta bermillion million thanx to En Faizal sbb blanje ktrg mkn dgn sgt banyak dan sangat mengenyangkan eh,betul ke saya eja ni? Taper la kan janji awak sume faham kan.


saya rase xder kesalahan kan letak gambar ni bg boss?

Inila plak kami kami yang mengkopak kan org di atas tu. By the way da janji dari last sem kan dan kebetulan Ara puase so this is the time la trase nak mkn sedap sedap sket kan. Kalo ta Ara cakap dia balek nak buke dgn meggi je. Alahai sangat kesihan sedangkan dapo dia lg banyak mknan dari daapo umah ku ini tau.

kami mmg sengalkan?owh bukan saya mereka saje ;p

Okay kunun kunun nak amek gamba ikan yang sangat besa tu tapi macam xsempat je sebab sume da masuk perut kami yang sangat kelaparan macam sepoloh hari ta makan k. Ni sume sebab bz cls.. Ahakkkzz bz ke kawan kawan? Bukan ade yang nak pegi swim ke nanti? Ape la nak jadi.


Dan yang pasti ini pula saya yang sangat kenyang dan sgt penat. Class straight dari 8pg smpi ptg k. Owh sile la ubah jadual tu wahai orang orang yang berkuase. Penatnye nak tempuh jem pagi pagi. Asek berlari je g cls sbb da tau da mmg lmbt mau kena kick out gaknyer.Aduhai.

Saya rase saya da penat la nak menaip makenyer, nanti sajela eh kite sambung borak2 lagi eh. mcm banyak tapi disebabkan dia berebut rebut nak kua dari serebrum,sereblum,medula oblon gata ni makanyer saya rase baek saya berenti di sini saje sebelum bertambah merepek k.Huhu.




Sekian Dari Saya

Nana Abd Rahman


+__+

2 comments:

Andrea said...

i look so ugly in this photo..Huhuhu...

nana abd rahman said...

Ugly kah?tiade pun...okie dookie saje..may b take time kot with ur new hair style~
hehehe