ape ape aje~

Wargh oke lame ta menaip. Kenapa? senang jer sbb sy da maken malas. Saya da mcm maken kuat makan. kuat tdo. kuat men game. sampai lupe ade asgmnt. oke cukup sy tipu. Jangan sesekali pecaya, sbb yg sebenanyer sy da maken rajen sampai da asek g class. Sampai da tatau nak buat ape kat class. Sampai sy rase mcm da siapkan sume assingment yang nak kena anta minggu depan. Macam saya da explore MAYA 2009 dgn sangat hebat. oke ini lagi pendusta~!! sbb saya mcam baru nk memulakan kajian ttg sofware ini. Dan yang palen penteng saya mcm br nk mule mensketch banyak refrigerator then nk transfer ke A.I / A.P / Maya / 3D max dan kemudiannye sile menganta ke kedai printing yang berade d Seri Kembangan dan kemudian sile letak d bawah pintu Mr. Najib. Bawah pintu oke kawan2~

sumpa kalo ni pintu Mr. Najib mmg horror gler la~

Sekarang juge sy da menjadi pengecat yg tegar~kenapa?sebab sume bdk M.I 3 kna mengecat oke~ Da trase mcm amek fine art plak pengcat yang tegar pun oke gak. Pas ni sape nk hired sy jd pengcat bole la~. Mcm member2 dulu men cat sampai terconteng muke. Sumpa ianya sangat ta best oke~! Trase macam nak menjeret. Ta pun terjun dr meja tinggi penganti tangge tuk ktrg cat kt tmpt tinggi walopun saya agak gayat. Owh yer bukan agak, memang gayat kot. Naek pun da la kelam kabut,nak turun lg haram~!

pengecat hebat pkai puteh...~

oke sekarang sy mcm da tatau nak taip ape lg~munken sebentar lg ade cobaan membuat entry ke2 pd mlm ini.Tapi mcm x,sbb rase mcm nk sambung jer.Esok sy ade date ngn hencek doctor gg~! Dem i het to meet dentist~! Sangat ta suke rase mcm nk melonjak2 kegeraman. Kenapa sy ta suke? Saya takut kna inject. Oke fine,kwg gelak?gelak r ta eran pun.! Dan munken juge sy berpeluang utk betanye pasal gg besi~! yeay owh munken bertanye sahaja,nak pasang munken ber pk beribu kali.Saket oke~! Even skrg pun mcm nak nanges,lg nk wait besi2 tu mnarek2 gg ku~arghh tp sure bole kurus~! hahahha :))

menarek plak tapi munken ka?~


oke got to go~time to sleep. actually tgh mengumpul kekuatan tuk berdetin ngn doctor esk~ argh stress. :((

nite ;-)

No comments: