Sane sini minta submission~!`

Minggu ni merupakan minggu yang palen teruk~! Minggu yang membuatkn saya bole menjadi sgt kurus.Sangat oke.Sile la pecaya walopun sy rase itu sume pendusta semate2.~ Sebab saya telah mkn McD selama 3 hari berturut2. Owh munken juge pd arini. So sume akn jd 4 ari. Ara sile sekeh sy laju2 eh~! Macam xlalu nk mkn jer d kale demam ni. Yargh sy demam lg~! Ade sy kesah? Ikut suke hati la nk demam ke x. Tapi time2 ni la ko nk demam kn!!! Macam sgt kelam kabut jer diz week.

Telah bertungkus lumus menyiapkan sume asgmnt dan membace buku tuk test Msian Study. Gler kejam semua. Bole plak submission pospone.Huargh Mr. Deepak u xnk pospone date anta MAYA juge ke? Macam jatuh terduduk suda~

Stress melampau2 sampai perlu d tampal ngn kulfiver da d dahi~ Sy nk beraya esk~ Tulun la sembuhkn sy dgn segera. Sile la ilangkn penink ni, sy perlu ke Cyber ptg ni tuk anta asgmnt. Owh sy sgt memerlukn driver d kale ini~!!! Cepat sape nk jd driver sy. Upah dia banje mkn meh dkt mamak~lalala :))

Trase mcm nk tdo plak la~Dsebabkn entry ni mcm agak kelam kabut make mcm da xder mood nk mnaip~!

To all friends,family n etc... SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA Selamat berkorban semua~


notalutut-trase indu dkt kuah kacang onyang~! :(( i miss u nek pah~ Al-Fatihah
Sy nk bergamba esk. Owh tidak~! mcm ilang suda semagat nk tgk lembu kena sembelih~ Nak amek gmba lembu. Owh munken hanye angan2. Mungken juge perlu d kuarantin esk,t xder sape nk lyn sbb demam :(

No comments: