Friend Filter Is On~!

Macam da agak lame nak menjalankan misi friend filter ni. Tapi macam agak sebok je aher2 ni. Oke bukan takat aher2 ni jer. Lepas ni pun sebok juge. Sebok makan,minum,tdo dan sebagainya. Ya saya rase mcm saya da agak ta cukup tdo~! Tutup fesbuk ym punye awl. Tdo tetap kul 4-5 pg. Macam mane la kan nk ilang demam ni. Oke jgn lari topic Nana. Tapi betul ta tpu,demam sy xilang lag. mcm malam2 je tampal kul fiver. Pas tu bangun pg esok dahi da beminyak2. huishh teruk ruper dia oke~

Saya terase macam nak buat friend filter d fesbuk. Owh kepada sape2 yg suda add tp kemudian ta bole memasuki lg page sy arap maklum itu maknanya saya telah menamatkan tempoh anda berfoya2 d page saya~! Mungkin juge sy nk kurangkan kepada 200 org je. Gler penipu bsr. Kawan sekola je da berlambak lagi nk jd 200~!! Semoga saya bejaya menhapuskan mereka yang ta d kenali d page sy itu~!



notalutut- sy da mula merindui laut d kuantan secare tbe2.munkin memory banyak tecipte d c2.dan perlu d habeskn d c2 juge.sighh~!!

2 comments:

Evi LoLyta said...

salam ziarah

nana abd rahman said...

thanx :)
sy link to ur blog oke~
salam pkenalan :)