2009 wrap up~!

Pejam celik,pejam celik xsangke da sampai ke hari teraher tahun 2009. Dan xsangke juge sy da setahun di MMU. Owh sile la abes cepat. Still got 2 years to go. Huarghh. Saya nak keja eh tak,senanyer saya tanak pandang buku & assingment lagi. Sangat penat babeh.

Tahun ni mcm xder ape yg mnarek berlaku. Owh munken jatuh moto bole kire pgalaman palen pahet this year. Selaen dari ponteng class. Ups ini rahsia palen besar. Mau kena pancung kalo big boss tahu. Haha i lev u ibu,ayah. Jangan marah eh.

Namun tahun ni tetap macam tahun sebelumnyer. Cume tahun lepas lg pahit. Sebab kena ragut. Dan telah membuatkan dagu ku berparut dan meninggalkan rase saket sampai sekarang. Tahun ni cume jerawat je banyak naek.Hahaha. Dan munkin juge gigi yang da beraleh kedudukan. U wait eh gigi,nanti i oter u oke. Eh bukan i,tp dentist.

Dan munkin tahun ni senanyer ta oke sgt,sbb result exam pun teruk.cukup makan. Hei itu balasan sebab tdo dlm kls ker? Harap tidak oke.

Dan aher skali tuk semua rakan,sahabat,teman,kawan,girl friend,boy friend, i wish all of u Happy new year. May this coming event bring prosperities and opportunities to all of u.



Untuk semua, Happy new years guys.



lev~!



notes : Saya rindu sata kat kemaman dan bermaen air pantai di kuantan :(

No comments: