Macam bowsan~

Todays activity sleep all the time~! Cet kunun nk kurus.eh cop saya macam mmg da kurus oke. Ta pcy meh timbang berat badan. Kalo angka tu terlebeh tu maknenyer berat tulang sbb makan calcium banyak sgt. :) Nak cakap berat pahala,ibu cakap pahala mane bole timbang2 macam tu. Sigh kena ceramah agama plak. Saya da insap skrg tanak maen2 bab dosa pahala lg. Hahaha ibu i lev u. Tapi saya mcm sgt marah sket bile beliau ckp, "awk duk umh tdo jer,mkn jer,gemok br tau." Eh ibu tau tak words GEMOK tu sgt bahaye. Haiyaaa. Tolong jgn sebut lg eh. Pas ni org wat activity paleng berpekdah. Sile la pecaya. Nak tau activity ape? Hurm beli goreng pisang stiap ptg tepat kul 5.00. Minum petang eh bu,best kn tp td org beli mcm da nk abes kueh2 dia.Esok org kua awl sket beli. Heaven nyer dunia kalo mcm ni salu. >_<

Tbe2 rase macam nak cari keja plak. Tapi ade ke org nak pkai pkeja stakat cuti 20hari jer? Hey MMU sile panjangkan siket cuti tu bole tak. Eh tapayahla. Nanti mcm bowsan la plak. Ni pagi2 bgn2 jer reply msg sume org yg gedix anta msg kul2-3 pagi. Hey sy da tdo la time 2. Saya bkn burung hantu nak berjage malam2. Bukak FB kunun nk bercucuk tanam. Oh lupe plak hasel tanaman lambat tumbuh naek. Tak kan nak terpacak jer dpn FB 1 ari. Disebabkan sy asek invi jer dan tlh off kn chat FB make mcm sgt aman plak dan sgt bowsan. :( Kak izan sy da jd petani yg tegar skrg. Makan tdo farmville. Hahaha. HAselnyer da dpt beli Farm House. Bangge ni :))

Skrg nk kua,amek adek kat ktm.Haiyaaa ni la tugas ku hari2 skrg. Anta pegi dan balek. Yeszz bole cuci mate. Hahaha arap2 jalan ta jem.


notes : tbe2 rase mcm nk melancong.Sape nk bawa sy?cepat la offer.sy janji duk diam2 jer.eh tak sy janji sy akn bersopan santun. >_<


No comments: