Kawan~!

Make new friends, But keep the old, One is sliver and the other gold !

Kawan atau kate laen dia friend munken juga sahabat malah teman juge munken. Bukan musuh oke. Sapa rase kawan tu musuh bole blah. Ajaran sangat songsang. Dulu cekgu ajar macam tu ke. Kenapa dua sahabat ta bole duduk semeja betulkan ape yang salah then explain the truth. Susah sgt ke?

Korang ta rase rugi ke bile hilang sorg sahabat. Sahabat yang berkongsi segalanya. Suka duka. Pahit manes. Masam masin. Semua rase yang ada la kesimpulannya. Hilang tempat tuk kwg berpaut. owh kalo saya ilang mereka terasa mcm sgt sedey. Rase macam duduk pun xbetul jer. Bukan semua oke. Munken hanye sesetengah sahaja yang bole jadi sahabat~!

Fikirla weh sampai bile nak gado. Sampai bile tanak berjumpe? Ta rindu time dulu2? Oke macam sangat tua suda.



notes : yesz ahad ni exam~! tapi exam slip xbole print lg.hei xnk bg sy exam ke~no hal babe i lg suke :)

2 comments:

Ara Amnan said...

oh no!

Sy tanak declare war dgn kamu nana.
Nt takde sapa nk msg sy tanya result exam lagik.
Haha!

Nana kn ada ara..haha..ayat takbleh blah..

nana abd rahman said...

Ara- selamat kembali.ara da dpt result. na mcm nk exm ahd ni~! sigh kasihan sunguh sy.kasihan kn?kn? :)