Kosong

Korang penah rase kosong?Oke rase macam silap tajuk. Korang penah rase macam nak marah orang?Pas tu hempuk orang tu kat dinding. Then campak kat tengah jalan biar keta yang banyak2 kat atas jalan tu langga dia sampai penyek. Kalo dia bole bangun lagi,korang angkat dia campak dalam pool plak. Ye saya tpu. Kalo da kena langga sampai penyek mane bole bangun lagi,ingat ni citer otomen ke bole bangun2 balek pas kna langa sume.Tbe2 dia jadi besar. Sigh sangat2 mengarut. Itu tandanya saya tengah sangat marah dan rse sangat geram. Penah ke tengok saya marah? Sure ta penah sbb kalo saya marah mcm sy banyk diam jer. :)

Ni entry lepas geram,sape tanak bace bole blah. Sape nak bising2 bole g tempat len. Harap beliau ta pegi amek adek angkat kesayangan dia tu swg2 tampe lesen. Owh kalo amek pun tape. Kalo kena saman padan muke. Kitorang rase bange sket nak gelak gulin2. Ini siyez oke bukan maenan. Lepas Amy susa payah amek cuti bole plak kan adek ankat sayang tu tbe2 cakap tanak susa kn ktrg. Fine,tapi kalo kaka ankat sayang awk kena saman padan muke. Jangan cari ktrg eh buat masa ni. Ktrg tade mood~! Nak mesej2 tayah la,mmg xkn d layan la~ Arap maklum. Tbe2 nak ckap betul ape yang Asib,Isma sume cakap dulu. Sebab adek ankat sayang tu kite sume bergado. Hey klaka sunguh. Sangup ta rapat ngn sume member sbb s poyo tu. Fine I dont like her damn much. Huh buang mase je citer pasal ni lg~!


Declare WAR~!!!




notes : tbe2 nak mkn murtabak pak ali.pak ali ptg ni niage tau.i miz u :))

No comments: