Miracle menjadi~!

Yeay~! Nak lompat2 keriangan bole? Oke tpu,taderla riang sangat sebab mcm sangkut gak lagi. But who care bebeh,like ive said b4. Just once and it will make my day wonderfull, perfect, excellent. Miracle menjadi. Mari pusing2 lg magic wand tu.Sampai lupe la nk makan sume. Oke tpu lg, sbb makanan dgn Nana mcm susa nak d pisahkn skrg. Bangun tdo jer da ade breakfast. Lunch pun da ade,kena amek gak. Owh minum petang pun ade juge even it just a sausage & nugget. Dinner? Lagi la makan. No diet eh :) Eh cop ni bkn nk citer psl entry mengemokkn bdn,but this will go bout hurm,biala rahsia. Can i keep it my self? Nanti bocoq rahsia susa. Ta best. Lagi2 blog ni xselamat,sbb dia xprivate mcm twitter. Hahaha. I like twitter now~! Bole meluahkan rase dlm pelbagai bentuk tampe ade org tau. Yeay lagi...~!

Owh maseh terus dlm mood melompat keriangan oke. Sebab sy da bole dafta subject for next sem. Sume adela berjumla setelah di tolak adela 12crdt hour~! Yeay saya bangga sbb Advisor sy begitu bijak dgn mengatakan bahawe taper,awk xkn ade masalah punye. Cet sndri punye PC problm sampai sy kena cop sengal ole Mr.Faizal & Ara. Mereka cakap Advisor dgn ank didik same je sengal. Huh taper2 sy tetap bangge lg. Next sem kt date same lg sbb beliau merupakan lecturer for M.I Gamma oke~! Pengsan kat ctu gak bile dengar. Gler punye bangge la. Betambah bangga kalo En.Usop bace blog ni bile dia tau sy amek Corporate Identity tuk Elective subject. Menanges plak puan Nurul sbb sy ta amek Contemporary Malaysian Art & history & bla.... Sejarah tu sape nak amek lg. Bole buat tertdo jer dlm kls kot.

Owh Dentist this thursday or friday i dtg jumpe u oke. Kt berdetin same2. Itu je mase yg free rasenyer. Eh silap,im always free,but pneman setia merangkap best buddy 4ever plak ade hal. Haha xper cik, keja awk lg pentin. Gigi saya bole wait lg :) Tapi awk ngn iera dpt keja kena banje sy mkn. Yeay lagi~!




notes : i want more than thank you~! adeka maseh ade chemistry tesebut?~!

No comments: