exam,atndt,ujan.~

Tbe2 rase macam da nak abes blaja da sem ni sebab tbe2 bukak online cyber tgk mcm jadual exm da klua.Hei cptnyer...~! Ape ni,macam mid term after break ni jer. Hei media law bole x jgn bg soklan saman menyaman. Because i dunt know how to do bab saman menyaman ni. Damn tekanan bermula tuk abeskan ber chapter2 notes media law.~! Tapi kalo dia xkua soklan saman menyaman xkn nk kua soklan jual ikan plak. huh...~!



Oke 1 more thing knp attandance sy gerak lg ni kpd 81%? Weh xponteng la. Tp kenapa Corp ID ngn Media Law suci berseh 100%.. Hahaha.Jangan bertuka eh smpi abes sem please.. I lev u lecturer :)



Owh pg td mencemar duli g anta keta g basuh. Gler gatal gak bangla2 cuci keta tu. Pesanan penaja untuk adek : pas ni tlg la anta kn,xsangup sy nk pndg muke bangla perasan hensem tu lg.~! Kalo bukan sebab ibu cakap anta jela keta 2 g basuh ujan ke x laen kire. Yea lps basuh je ari mendung mcm nk ujan.~!! Mulut masen...




notes : sy bowsan sgt arini,ade 2nd entry ke nanti?~

No comments: