pasar malam.~

Kwg penah tengok budak yang x macam besar mane(sy la 2) kena tolak dgn org yg badan besar. Pas tu macam nak jatuh tersungkur.Buruk kan rupe dia kalo dia betul2 jatuh atas batu2 yg banyak tadi.Mesti akan mendatangkan satu lagi parut pada dagu ku ini. Rase nyer macam 1 parut je da cukup,tayah la nak tambah2 lagi. Kepada makcik yang tolak saya td,xper sy maapkan mesti makcik lapa kan xsabar nk beli mknan banyak2 td.


Disebabkan makcik ni la rase mcm nafsu kelaparan dah ilang. Aiseh jgn la tgh mlm nanti lapa. Ape nak mkn mlm nanti... Ibu cakap nanti masuk angin kalo mkn maen2 mcm td.Tapi da mmg xder selera pas kna tolak nk wt cm ner. Owh ibu,xnk g pasar malam lg la pasni.Sume org kt c2 mcm giant,org je kecik.~!!!!






notes : perlukan doremon tuk membantu ketika d pasar malam.

2 comments:

mrmaman said...

eerrr~
no komen~
hehehe~

nana abd rahman said...

haha.cpt btul comment..
should be no comment kalo kamu comment lebey2 org plak kick kamu.
oke?~huhu