Merdeka baby on his way.~!

Yuhuuuu...merdeka baby is on his way. Oke jgn pk bukan2 eh Its kak long baby again.~! Still dunt know either the baby is kawan adib or kawan adek nanti. Hope it was a gurl.~! So cute.~ Oke now auntie dia plak yg teruja lebey. Kak long bagi gmbr scan baby. Comey nyer.Even mcm xnmpk pape pun. But guess what i da jd mcm doctor plak explain satu2 kt my sis,knp itu mcm tu,ini macam ni. I think i silap amek course la sis. Cam ner ni? Sumpa la auta je lebey.Tengok luke org operation pun da seriau mcm gler.Lagi nk jd doctor. DREAMS alwaysss..~!



Macam sangat ta sanke kn. Kak long dpt baby lagi.Hue.Cepatla kua baby,org xsabar da ni. Cant wait nk bau baby.Haha oke auntie dia yg teruje lebey eh. Nanti suh baby geng ngn org eh.Sebab adib da xnk kat nana. Adek pun same,dukung sket nanges.Sekeh br tau.Bia adek nanges banyak2.

i lev u budak2 kecik~!

OMG~! Class kul 2.00. Huwaaa hey knp tbe2 jd mcm sgt pemalas ni. Taper,bekalan secukupnya dah d sediakan.Hahaha.Bile la nak insap cik nana.~! Still hoping that MMU have no electricity today.~! owh goshhhhhhh.~





notes : acik nana pun mcm chomel gak la.~!


No comments: