I want Rome~





Rupe2nyer perasaan xsdp ati dlm 1week ni sume sbb kamu kan.Setelah di pakse berkali2 untuk send mms. so ini la kaki budak xcdnt.~! Kalo la org x kol kamu napie,sampai skrg org tatau kamu xcdnt.Tak dpt nk byg muke baby tekejut time dgr org ckp kamu xcdnt. Next time bw la moto 2 lg laju2. Merempit la puas2 walopun kamu bukn geng rempit. Press sampai habes. Langgar sume yang ade,mate letak kt lutut gaknyer. Haih GERAM kamu tau x???~ Rase mcm nk g umah kamu amek sume tayar moto 2 xpun pancitkan je.Senang citer. Nanti da sembuh simen 2 g keja naek bus jer eh. Bole eh.~

Dear napie,please la next time bw moto leklok sket. Awk tu da la bw moto mcm haram. Laju gler. Kalau la awk da xingt kt ktrg ni lg pun,please ingtla dkt yg awk syg walopun ktrg bkn lg dlm list kamu yang tersayang 2.~! Rase mcm nk gugur la jantung ni time dgr brite yang agak memeranjatkan 2. Bagi awk mmg la xda pape.Lelaki kena kuatkan kalo x,xmacho la.Tak da parut kat kaki lutut sume jgn ngaku diri lelaki la kn?(awk ckp dl). Tp jgnla smpi xcdnt cm ni. Cube awk g panjat pokok durian ke tuk saye then jatuh dr ats 2 ker. Awk tlg sy kait rambutan ke pas 2 awk kena gigit kenggera ke. Bebaloi la gak sbb lps 2 sy bole mkn durian & rambutan 2. Saya nak durian dr dusun kampung awk lagi,kesian la sy yg xder kampung ni.~!!!!








notes : i nk tgk movie yg blkg dia ade pkataan "ROME". again i forgot the tittle.~! someone bring me please.~

No comments: