si senget dgn bangganyer.





Semaken hari sy semaken senget. Yarghhhh dia suruh saya study. Tapi saya malas. dia suruh saya buat sketches. Memangla sy buat tapi asek kena reject ha cane tu? Bole tulun jawabkn tak? Semaken hari sy da mcm tatau ape yg mereka nak. Sy rase mcm nak terjun dari awan ke 7 pastu terus lalu gelongsor pelangi yang wane wani. Eh ade ke eh sume tu. Kalo ade tulung bg tau sy please. Sebab sy betul2 da semaken penat sampai terlambat g class. Yer trime kaseh dkt alarm clock yg "sgt" berfungsi.Sy sangat menghargai nilai dan budi pekerti awk pasni awk x bunyik lg mmg sy campak awk kt dinding..

Eh untuk awak sy nak ckp,tahniah lagi banyak2 punye banyak million2 punye banyak. oke? Sy rase da cukup "banyak" da ni. This is your ambition. This is your aim.Im really proud of you. Fly selagi bole. Go "there" and make us proud again. Eh kamu tak terharu ker? Penat da sy buat terharu byk2 ni.~Tapi nanti kalo awk da xder kt sni,sape lg nk teman sy study mlm2.~Haishhh dunt worry skype kn ade.But...ah mls pk.~






notes : 6days b4 final website presentation & 8days b4 media law paper.~!!!!

No comments: