sengkuang~~


Yabedabedu.Im back.Hualaweh gle lame x merepek kt sni. Sile jgn salahkan sy. Sile la eh jangan. Sbb sy sgt busy sangat2. Hahaha sile gelak sampai lebam sebab sy da mule rase yg itu hanyela ayat auta.~! Damn mcm da start kegilaan. Always like this,when class started,my mind also mereng2 all the time.

Rangkuman 2weeks afta class started. Syah ckp sy da gemok. Hey sile puji sy siket bole x. Cute ke manis macam madu ke.Ewww i hate word madu.~! Braces sy lawa ke. Ini ada ke patut ckp sy gemok.Sangat x mengujakan.~ By the way u also gemok Syah. TQ~~

Berjalan 1 ari di Jalan TAR. Huhu. Sejarah beb. Lame gler x g sane i mean jalan kaki dr 1 kdai ke 1 kdai. And mmg mengundang history lame betul bile berdua besama ara(eceh,be2 lebey baek..) bole plak duduk tepi jalan menikmati sengkuang. Ha krg ade?Penah rase? Sile la jgn jealous.

Nah kepade yg jealous sgt tu hamekla picture ni je mampu gue bagi. D sbbkn telampau asek sangat menikmati sengkuang d tepi jalan d tgh bandaraya kuala lumpur yg sesak tu make telah telupe nk snap picture. Actually let me tell u a secret, i always ready for a picture but ara is the one that always said lalalalala when i ask her to took picture. So d sbbkn i tupang dia naek keta dia so tpakse akur dan pasrah when she said lalalalala.~ Even dalam hati ade rase mcm nk campak kat tgh jalan bia kena lenyek ngan bus.~ Hahaha kidding dear.Pakse sy tulis blog lg. Hamek...~

Dear u,hey awak i dunt noe what to say.Even a single words.Thanx for being wif me when i maken gler dgn situation yg sgt tak menyenangkan hati dan perasaan. Tq sgt2.~ Well jarak tak memisahkan lg nampaknyer.Hahaha :)

Congratulation to ur abang.It was so sad when u r not here.huhu~~




notes : maken gler dgn perangai mereka.~

1 comment:

ara rodzuan said...

akhir nyer.. lame nk tngu kmu update blog.. =)
mari kte makan sengkuang lgi..
da mcm teringin nk mkn cendol keramat 2 la lagi... =P