14 september 2011

14 september 2011. Hari yg sangat bosan. Bangun pagi dgn cool fever atas dahi dgn muke kesian nya klua bilik dgn harapan dapat udara yg segar. Ecece tak senanyer nak bg tau yg sy demam balik kt satu umah.Hahaha. Makanya misi berjaya dan ade yg macam bersimpati. macam la tapi. haihh..~!

14 september 2011. Macam arini bangun pagi dgn misi "ak nak makan nasi ayam penyet, walau ape pun tejadi." Haha misi bejaya lg stelah menggunakan segala daya upaya memujuk dan memberi ayat manis kpd jiran umah. sorry eh ibu mengandung,sbb awk kena teman saya. sebab sy mcm tatau nak ajak sape teman sbb sume mcm bz arini. Macam biasa la kan time perlu org time tu la sume tak der.Tapi xper,at least sy da tunjuk tmpt best kn tuk awk mkn nanti.Huhu..~!

14 september 2011. disebabkan line phone sy hampir di bar. Setelah syarikat telekomunikasi tesebut asek menghantar msg. Your outstanding ballance has exceed your 60% limit. Please pay at your nearest counter. Damn. di sebabkan sy mcm agak syg nk keluakan duit. Oke tipu. Senanye sy mcm tgh membudget tuk holiday nanti,maka tlh menggunakan khidmat masyarakat eh tak,khidmat bantuan kakak terchinta senanyer. Maka beliau dgn baik hatinya setuju utk membayar bil sy. but guess what,KL sentral punye counter offline since saturday. Oke marah skali lg,dlm hati da cuak kalo kna bar. Akn tetapi dgn daya usaha beliau tlh mem bank in kn duit tuk byr bil tesebut temasuk beliau punye skali. Ok,i'll do anything,everything u want as long u pay my bill too :) i love u more kakak. tq for helping me this time.

14 september 2011. Telah berjaya mengangkut kawan yg ddk dkt pelosok ujung dunia yg sunyi sepi lg seram. Erkk mcm auta sgt oke ayt tu. utk membuang masa d sebuah pusat membeli belah. Owh senanyer time tu xujan lg. tapi tatau knp lps amek beliau ni terus ujan turun lebat mencurah ke bumi mcm da xder stock tuk hari esk. alhamdulliah hujan turun,at least kurg sket jerebu. but bole plak dia ni maen game while im driving. oke u know what,ak rabun kot..~!!! please tlg la tgk jalan skali. Haihhh. But overall tq babe.. at least arini xder la ak teperuk kt umh lg cm org gler,btw kesian misi ikan 3rase ttp xbjaya :(

14 september 2011. kenapa setiap kali sy perlu awk,awk mesti xder. knp sy mesti srg2 gak. sy pun tatau knp jd mcm ni. sy degil? yer sy degil. sy tau. but i've done my part already. but there's no feedback from u. so what will u expect gonna happen after this. sakit. penat. pedih. luka. hurmm permainan dunia btl. kadang2 ayat yg manis pun still bole buat sume rase ilang. apa bakal terjadi.hurm sama2 la pk eh. sy penat.

14 september 2011. esk last class for FYP b4 final submission next week. but like usual,im doing nothing. my web was suck.my tvc hurmm should be oke but im not done the animatic part yet. dear lecturer from the bottom of my heart i hope u'll cancel the class tomorrow. since i dont have any mood to go to class. but i still hve to go to cyber to settle my academic fee. damn u MMU.sangat menyusahkan.~!




What hurts even more than losing someone,than knowing that they're not even fighting to keep you..~



No comments: