ntah lg

2nd entry tuk arini. hei tbe2 sy rase bowsan sgt. sampai cmm tatau nk wt ape. beliau sume xon9. invi pun x. owh may be sume bz~! yer sume bz sampai ta layan sy lg da. well its oke babe,no problm walopun sy sgt agak terase. harap org laen yg muncul dkt window YM tp org pelik mane tah plak muncul. Owh sy ta kesah kalo dpt ym bhase thailand tu lg. tp sy kesah bile org yg x knl add sy kt ym pas 2 tanye macam2. hei sowry to say mmg i delete u terus oke~!

talk about YM bhase thailand yg kua kt window ni,adeka mereka tatau yg YM mereka di jangkiti virus? owh YM pun bole bervirus. macam2 hal. but like i said b4,i dunt mind to received any type of that YM again. huhu. Why? hurm let just be my secret oke. Trase mcm nk blaja bhase thailand plak. so bole luahkan mcm2 rase tampe batasan yang tesangkut2 kn.~!

Owh tbe2 mcm ilang mood plak nk masuk class balek,walopun mcm da agak bowsan duk umh. owh bukan macam agak. da memang sampai ibu pun da macam bowsan tgk muke anak dia ni. kua masuk bilek ta abes2. bole naek darah tinggi beliau cakap. eh sy budak baek oke,tader pun buat beliau naek darah,tbe2 je blood meter 2 problm 2 yg naek dgn sndrinyer >_<

baru je dpt msg dr kaka sayang. haha gler klaka kak long bole mimpi abg tu. perut boroi besar,bini banyak,international sungguh taste beliau sampai sume ade. to be honest with u sis, r u miss him? haha jgn cr pasal weh len jd nanti. bia na je la ngorat beliau :)) can i sis?

owh sy rse sy mcm ade persoklan lg. mcm mane nk ngorat org eh? knp sy tareti ngorat org? knp sy ta reti nk pheewit,pheewit. sdgkn sy d kelilingi ole seorg kwn yg sgt terer mem fewit fewit ni. sy mcm nk kenal beliau ni,tp sy mmg mcm tareti nk start. oke sile jgn sepak sy laju2 sbb sy mmg penyegan~! haha >_< tp kalo sy memfeewit beliau ni dulu mcm burok plak ruper.tp sampai bile plak sy nak wait dia kaco sy~! hei i hate to be waiting. Akma nampaknyer mcm x jd kenyataan da la miracle tu. sy da mcm mls plak pikir kn.

Kenapa tbe2 entry ni mcm sgt panjang,owh ade lg nk bg tau.jp g etty nak dtg. yeay etty banje mkn.~! kesian budak saket gigi ni kn etty.huhu. oke got to go.nk mandi. t etty x bg nek keta sbb xmandi sdgkn dia lg xmandi sbb dr ofis. hei mcm maken ramai kwn yg da tart keja. nana bile la ko nk abes study~! sighhh.~~~



notes - kalo ngantuk bace sile tekan butang X kaler merah di bhgian atas belah kanan window anda.sekian trime kaseh >_<

No comments: