Ntah secare tbe2~!

Arini ari jumaat,tup tap tup tap macam class da nak start jer. Hey monday ni class start. Pergh naseb petang. Kalo betul la tgk jadual tu. Almaklumla kan rabun. Time2 ni br nk declare rabun oke. Owh yer bile result exm nk kua. Tayah kua terus pun xper la. Simpan je. Agak2 nanti da final year br kua kn sume bole x management MMU? Please. Mmg tak la. berangan lebey oke >_<>
  • "knp nana nampak mcm sangat susa nak cakap".
  • " eh nana diam jer,knp ni.?"
  • "eh byk nye awk mkn,ckp saket gigi."
  • "mcm mane kak nana nk berus gigi,susa tak"
  • Jawapan kepade sume persoklan di atas adela seperti berikut :
    • Besi yg dkt depan bibir ni asek cium bibir je.dia buat sy kureng slesa nk bercakap.tp maseh belum cacat.jgn isau.sy maseh chomel mcm biase.hehe
    • kalo sy diam tu maknenyer sy tgh saket gigi,sbb mcm besi tu tarek2 gigi sy.
    • owh sy mkn telan skrg,so sy akn cept rase lapa.so sile maapkn sy kalo sy asek minx nk mkn. >_<
    • Kak nana berus gigi cm biase je dek.so dunt werry.gigi sy maseh berkilau shining2 mcm napiey ckp mcm ade lampu dkt gigi.bengong.
    Owh semalam kakak call. Hey kaka i lev u so much. Love to read what u text me. Call beria,tp xnk bg tau. Last2 msg plak. Adek awk xder crdt.So sile la faham eh. Tapi ibu pesan macam2 tuk awak. Nanti sy bagi tau eh. Now u just take care of urself k. lev,lev,lev so much.~!





    notes : knp sy rse mcm sy da tua,mcm da nk ade 3 org ank buah.huh.sy da xbole minx mcm2 lg pas ni. :((

    No comments: